Vinno
 

Lediga tjänster

Här finner du våra publika uppdrag. 
Vi får även in search-uppdrag som inte syns här, så tveka inte att kontakta oss!

Ladda hem pdf

Utvecklare sökes till start-up med höga mål
Vi söker nu för ett start-up bolag inom app-utveckling en utvecklare som ska ansvara för plattformens utveckling och vill vara med och bygga upp ett företag i entreprenöriell anda. Företaget är en start-up som har väldigt höga mål och satsar på en snabb internationell expansion, med framstående Advisers i ryggen.
Hemnet växer och söker fler webbutvecklare
Hemnet befinner sig i en tillväxtfas och söker marknadens duktigaste webbutvecklare som antingen har gedigen erfarenhet av utveckling eller är nyutbildade och fokuserade på att bli branschens bästa webbutvecklare. Hemnet söker såväl frontend som backendutvecklare och vi uppskattar om du har erfarenheter och ett eget driv som gör att du aktivt kan bidra till Hemnets fortsatta utveckling.
Digital Account Manager till MatchAds
Du ska sälja annonser i Sveriges största kontextuella premium nätverk – antar du utmaningen? Då kommer du att ha ett mycket inspirerande säljjobb i en digital bransch, där vi knyter till oss nya partners kontinuerligt och där utvecklingen går stadigt framåt. MatchAds är ett modernt mediebolag i centrala Stockholm. Vi som arbetar på MatchAds är ett glatt gäng som når våra målsättningar tillsammans och jobbar med den senaste tekniken. En avancerad teknik där vi matchar våra annonsörers kampanjer med det redaktionella innehållet på sajterna och besökarnas intresse. Vill du bli en av oss? Din roll
PHP utvecklare till Delta Web Solutions
Har du landat i din utvecklarroll och tryggt kan luta dig tillbaka på din gedigna erfarenhet? Vaknar du varje morgon med nya idéer för olika problem. Drivs du av friheten att skapa eget och samtidigt älskar att göra, leverera och se resultatet av din kreativitet? Då är du som vi.
Fastighetsmäklare med ambitionen att lyckas
Varför inte växa med mäklaren som växer? Svenska Mäklarhuset söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer! Du kanske är i början av din mäklarkarriär eller har flera års erfarenhet av mäklaryrket. Oavsett erfarenhet är du mycket professionell och förtroendeingivande samt brinner för att göra affärer. Du är öppen och lyhörd inför andras åsikter och behov, kunders såväl som kollegors.
Start-up företag söker nyfiken tekniker med framtidens skills till teamet!
Optimum HR/Vinno söker för kunds räkning (ett spännande start-upbolag inom e-commerce) en tekniker som ska ansvara för plattformens utveckling och vill vara med och bygga upp ett företag i entreprenöriell anda. Vi älskar om du kan PHP, MySQL, Java, jQuery & Bootstrap. Vi ser gärna att du behärskar både back-end och front-end. Dock inget krav. Du kommer vara ansvarig tekniker för plattformens utveckling och utformning tekniskt. Om du är rätt person så arbetar du som CTO inom några år på företaget.
Systemutvecklare inom C# med fokus på EPiServer eller Javaeller Java
Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av utveckling inom C#, gärna med fokus inom EPiServer eller Java och som vill arbeta i både mindre och större projekt hos våra kunder. Du är en teamspelare som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Med en bra grund att stå på sedan innan, är webbutveckling huvudspåret just nu för dig, men vem vet var du vill i framtiden?
Systemutvecklare med fokus på problemlösning sökes till Itello
Itello söker en grym problemlösare som antingen har gedigen erfarenhet av programmering eller är nyutbildad och är fokuserad på att bli företagets bästa systemutvecklare.
Teknikkonsulter till Load System I Stockholm, Malmö och Göteborg
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges intressanta tillväxtföretag som idag är ledande inom IT-infrastruktur? Som specialister på server- och datalagringslösningar, samt IBM:s största partner i Sverige inom lagring, satsar Load nu på att förstärka sin organisation. Vi söker därför nu fyra teknikkonsulter
Framtidsmedia söker framtidens vassaste mediesäljare
Framtidsmedia är ett nystartat, ambitiöst mediebolag med fokus på rekryteringsmarknadsföring. Vår produktportfölj utgörs av konceptlösningar inom platsannonsering och employer branding, både i tryckt och digital media, framtagna tillsammans med några av Sveriges största mediapartners (exempelvis Dagens Industri och Dagens Nyheter). Företaget bildades sommaren 2013 med en solklar målsättning; bli Sveriges ledande aktör inom rekryteringsmarknadsföring -och ha riktigt roligt på vägen. Nu söker vi drivna, målinriktade personer med ett starkt intresse för försäljning, som vill vara med på resan.