Vinno
 

Lediga tjänster

Här finner du våra publika uppdrag. 
Vi får även in search-uppdrag som inte syns här, så tveka inte att kontakta oss!

Ladda hem pdf

Mediasäljare med fast lön
Automation är den enda tidningen i Sverige som specialiserat sig på nyheter och trender inom automationsteknik och produktion. Har du flera års erfarenhet från försäljning inom mediebranschen via både telefon och fältet och vill nu gå vidare mot en ännu mer ansvarsfull roll, kan denna tjänst som Annonschef var intressant för dig.
Work for you söker synspecialist
Work for you arbetar med människor som av olika anledningar har hamnat långt ifrån arbetsmarknaden. Vi har tron att varje person har en inneboende potential. Hos oss blir din uppgift att tillsammans med dina kollegor att hjälpa individen att hitta den. Som synspecialist hos Work for you arbetar du i våra olika uppdrag och arbetsmarknadspolitiska program. Fokus ligger på att genom lämpliga anpassningar och med lämpliga pedagogiska metodiker ge stöd till personer med synnedsättning i deras väg in på arbetsmarknaden utifrån deras individuella behov.
Key account manager och byråansvarig till MatchAds
Antar du utmaningen? Då kommer du att ha ett mycket inspirerande säljjobb i en digital bransch, där vi knyter till oss nya partners kontinuerligt och där utvecklingen går stadigt framåt. MatchAds är ett modernt mediebolag i centrala Stockholm. Vi som arbetar på MatchAds är ett glatt gäng som når våra målsättningar tillsammans och jobbar med den senaste tekniken. En avancerad teknik där vi matchar våra annonsörers kampanjer med det redaktionella innehållet på sajterna och besökarnas intresse. Vill du bli en av oss?
Webbutvecklare till Delta Projects
Har du landat i din utvecklarroll och tryggt kan luta dig tillbaka på din gedigna erfarenhet? Vaknar du varje morgon med nya idéer för olika problem. Drivs du av friheten att skapa eget och samtidigt älskar att göra, leverera och se resultatet av din kreativitet? Då är du som vi.
iOS Developer to SelfieJobs at the Stockholm office
SelfieJobs is growing and so we are on the constant lookout for talented developers. Now searching an iOS Developer. You are the best or aspire to become the best. You have probably made your first apps already and you are in constant development. Our backend is on Azure and .NET, SWIFT 2.0 which you are familiar with.
Sales manager till SelfieJobs
Nu söker vi dig som är en social, affärsdriven och orädd person som har passion för försäljning och vill vara med att bygga upp världens smartaste jobbapp. Vill du vara en del av ett snabbt växande företag och bidra till att förändra en traditionell bransch?