Vinno
 

Lediga tjänster

Här finner du våra publika uppdrag. 
Vi får även in search-uppdrag som inte syns här, så tveka inte att kontakta oss!

Ladda hem pdf

Chief Technical Officer - CTO
On behalf of the client we are searching for a CTO in Stockholm ​As CTO you will be working in the core product team at the client (including the Product Owner / Cofounder, Head of UX and Lead Frontend) and take the technical lead and direction of our product development moving forward. You will be working with more strategic issues such as setting the frameworks and technical requirements for our product, planning and developing the system architecture to enable a highly scalable product, as well as developing our work environment.
Itello söker systemspecialist med kundfokus
Itello söker till sin supportavdelning en noggrann systemspecialist som är lockad av att arbeta inom försäkrings- och fondbranschen. Du kanske redan finns i branschen men vill byta jobb! ​ ​
Story Media söker affärsdriven Account Manager!
Som account manager på Story Media har du ett tydligt produktansvar. Du kommer att söka upp nya och vårda befintliga kundrelationer inom en bransch som du själv ansvarar över.
Systemutvecklare med fokus på problemlösning sökes
För kunds räkning söker vi en grym problemlösare som antingen har gedigen erfarenhet av programmering eller är nyutbildad och är fokuserad på att bli företagets bästa systemutvecklare.
Teknikkonsulter till Load System I Stockholm, Malmö och Göteborg
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges intressanta tillväxtföretag som idag är ledande inom IT-infrastruktur? Som specialister på server- och datalagringslösningar, samt IBM:s största partner i Sverige inom lagring, satsar Load nu på att förstärka sin organisation. Vi söker därför nu fyra teknikkonsulter
Framtidsmedia söker framtidens vassaste mediesäljare
Framtidsmedia är ett nystartat, ambitiöst mediebolag med fokus på rekryteringsmarknadsföring. Vår produktportfölj utgörs av konceptlösningar inom platsannonsering och employer branding, både i tryckt och digital media, framtagna tillsammans med några av Sveriges största mediapartners (exempelvis Dagens Industri och Dagens Nyheter). Företaget bildades sommaren 2013 med en solklar målsättning; bli Sveriges ledande aktör inom rekryteringsmarknadsföring -och ha riktigt roligt på vägen. Nu söker vi drivna, målinriktade personer med ett starkt intresse för försäljning, som vill vara med på resan.
Säljare sökes till Teneriffa
Silverpoint är Europas ledande företag inom semesterbranschen och ska nu expandera och har därför behov av fler drivna och ambitiösa Account Managers, som ska bli en del av det framgångsrika säljteamet. Vill du bo och ha din nya arbetsplats på Teneriffa, så är detta din chans. Att flytta till ett nytt land är ett spännande äventyr. Nya erfarenheter, en annan kultur och en helt ny livsstil är bara några av de belöningar som väntar dig.
Mötesbokare sökes till Teneriffa
Silverpoint är Europas ledande företag inom semesterbranschen och ska nu expandera och har därför behov av fler drivna och ambitiösa mötesbokare, som ska bli en del av det framgångsrika telemarketingteamet. Vill du bo och ha din nya arbetsplats på Teneriffa, så är detta din chans. Att flytta till ett nytt land är ett spännande äventyr. Nya erfarenheter, en annan kultur och en helt ny livsstil är bara några av de belöningar som väntar dig.

getstuft ucandiv chilicase parajumpers black friday Wie finde ich heraus, was mein Windows 7 Product Key