Vinno
 

Lediga tjänster

Här finner du våra publika uppdrag. 
Vi får även in search-uppdrag som inte syns här, så tveka inte att kontakta oss!

Ladda hem pdf

Start-up företag söker nyfiken tekniker med framtidens skills till teamet!
Optimum HR/Vinno söker för kunds räkning (ett spännande start-upbolag inom e-commerce) en tekniker som ska ansvara för plattformens utveckling och vill vara med och bygga upp ett företag i entreprenöriell anda. Vi älskar om du kan PHP, MySQL, Java, jQuery & Bootstrap. Vi ser gärna att du behärskar både back-end och front-end. Dock inget krav. Du kommer vara ansvarig tekniker för plattformens utveckling och utformning tekniskt. Om du är rätt person så arbetar du som CTO inom några år på företaget.
Systemutvecklare inom C# med fokus på EPiServer
Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av utveckling inom C#, gärna med fokus inom EPiServer och som vill arbeta i både mindre och större projekt hos våra kunder. Du är en teamspelare som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Med en bra grund att stå på sedan innan, är webbutveckling huvudspåret just nu för dig, men vem vet var du vill i framtiden?
Systemutvecklare med fokus på problemlösning sökes till Itello
Itello söker en grym problemlösare som antingen har gedigen erfarenhet av programmering eller är nyutbildad och är fokuserad på att bli företagets bästa systemutvecklare.
Teknikkonsulter till Load System I Stockholm, Malmö och Göteborg
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges intressanta tillväxtföretag som idag är ledande inom IT-infrastruktur? Som specialister på server- och datalagringslösningar, samt IBM:s största partner i Sverige inom lagring, satsar Load nu på att förstärka sin organisation. Vi söker därför nu fyra teknikkonsulter
Framtidsmedia söker framtidens vassaste mediesäljare
Framtidsmedia är ett nystartat, ambitiöst mediebolag med fokus på rekryteringsmarknadsföring. Vår produktportfölj utgörs av konceptlösningar inom platsannonsering och employer branding, både i tryckt och digital media, framtagna tillsammans med några av Sveriges största mediapartners (exempelvis Dagens Industri och Dagens Nyheter). Företaget bildades sommaren 2013 med en solklar målsättning; bli Sveriges ledande aktör inom rekryteringsmarknadsföring -och ha riktigt roligt på vägen. Nu söker vi drivna, målinriktade personer med ett starkt intresse för försäljning, som vill vara med på resan.