Vinno
 

Lediga tjänster

Här finner du våra publika uppdrag. 
Vi får även in search-uppdrag som inte syns här, så tveka inte att kontakta oss!

Ladda hem pdf

Utvecklare sökes till start-up med höga mål
Vi söker nu för ett start-up bolag inom app-utveckling en utvecklare som ska ansvara för plattformens utveckling och vill vara med och bygga upp ett företag i entreprenöriell anda. Företaget är en start-up som har väldigt höga mål och satsar på en snabb internationell expansion, med framstående Advisers i ryggen.
PHP utvecklare till Delta Web Solutions
Har du landat i din utvecklarroll och tryggt kan luta dig tillbaka på din gedigna erfarenhet? Vaknar du varje morgon med nya idéer för olika problem. Drivs du av friheten att skapa eget och samtidigt älskar att göra, leverera och se resultatet av din kreativitet? Då är du som vi.
Fastighetsmäklare med ambitionen att lyckas
Varför inte växa med mäklaren som växer? Svenska Mäklarhuset söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer! Du kanske är i början av din mäklarkarriär eller har flera års erfarenhet av mäklaryrket. Oavsett erfarenhet är du mycket professionell och förtroendeingivande samt brinner för att göra affärer. Du är öppen och lyhörd inför andras åsikter och behov, kunders såväl som kollegors.
Start-up företag söker nyfiken tekniker med framtidens skills till teamet!
Optimum HR/Vinno söker för kunds räkning (ett spännande start-upbolag inom e-commerce) en tekniker som ska ansvara för plattformens utveckling och vill vara med och bygga upp ett företag i entreprenöriell anda. Vi älskar om du kan PHP, MySQL, Java, jQuery & Bootstrap. Vi ser gärna att du behärskar både back-end och front-end. Dock inget krav. Du kommer vara ansvarig tekniker för plattformens utveckling och utformning tekniskt. Om du är rätt person så arbetar du som CTO inom några år på företaget.
Teknikkonsulter till Load System I Stockholm, Malmö och Göteborg
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges intressanta tillväxtföretag som idag är ledande inom IT-infrastruktur? Som specialister på server- och datalagringslösningar, samt IBM:s största partner i Sverige inom lagring, satsar Load nu på att förstärka sin organisation. Vi söker därför nu fyra teknikkonsulter